Friday, April 2, 2010

Peperiksaan Akhir OUM Semester Januari 2010Peperiksaan Akhir OUM bagi semester Januari 2010 akan bermula pada 5 April 2010 hingga 28 April 2010. Semua pelajar OUM Perak dinasihatkan untuk menyemak jadual terkini yang muktamad di LMS sekurang-kurangnya sehari sebelum peperiksaan.

Bagi pelajar OUM Perak, peperiksaan akan diadakan di 2 lokasi iaitu PP Perak Jln Lim Bo Seng dan PP Greenhill. Pastikan anda hadir sekuran-kurangnya 30 minit sebelum peperiksaan bermula. Pelajar dikehendaki membawa slip kebenaran menduduki peperiksaan serta kad matrik atau kad pengenalan.

Berikut adalah jadual waktu peperiksaan akhir semester Januari 2010 serta pusat lokasi untuk pelajar-pelajar OUM Perak:

April 5 (klik untuk melihat imej yang lebih besar):April 6 (klik untuk melihat imej yang lebih besar):April 7 (klik untuk melihat imej yang lebih besar):April 9 (klik untuk melihat imej yang lebih besar):April 10 (klik untuk melihat imej yang lebih besar):April 11 (klik untuk melihat imej yang lebih besar):April 12 (klik untuk melihat imej yang lebih besar):April 13 (klik untuk melihat imej yang lebih besar):April 14 (klik untuk melihat imej yang lebih besar):April 16 (klik untuk melihat imej yang lebih besar):April 17 (klik untuk melihat imej yang lebih besar):April 18 (klik untuk melihat imej yang lebih besar):April 20 (klik untuk melihat imej yang lebih besar):April 21 (klik untuk melihat imej yang lebih besar):April 22 (klik untuk melihat imej yang lebih besar):April 23 (klik untuk melihat imej yang lebih besar):April 24 (klik untuk melihat imej yang lebih besar):April 25 (klik untuk melihat imej yang lebih besar):April 26 (klik untuk melihat imej yang lebih besar):April 27 (klik untuk melihat imej yang lebih besar):April 28 (klik untuk melihat imej yang lebih besar):

No comments: